For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Studerende blev klogere på iranske skove

Hedeselskabet støtter

I de kaspiske skove i det nordlige Iran findes ca. 1,8 mio. ha tempereret løvfældende skov, hvoraf 100-200.000 ha regnes for at være urskov.

I efteråret 2017 gæstede Skovskolens skov- og landskabsingeniører hold 18 netop Iran på en 10 dages lang studietur.

Kimen til turen blev lagt, da de studerende kom i dialog med en professor i skovdyrkning på Skovskolen, om de iranske skove. Han var således del af et team, som sammen med iranske skovfolk, arbejder på et frøprogram, hvor de høster iranske skovfrø, som kan indføres i den danske dyrkning.

De studerende modtog 25.000 kr fra E.M. Dalgas’ Mindelegat, som var med til at sikre, at de studerende kom af sted uden en voldsom egenbetaling. De blev blandt andet udvalgt på grund af en særdeles motiveret ansøgning. Der er i øvrigt deadline den 15. april for nye ansøgninger til E.M. Dalgas' Mindelegat.

Læs mere her

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.