For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Apps er også en del af fremtiden

Apps er blevet en fuldstændig integreret del af vores telefon og vores hverdag. Og sådan bliver det ved med at være en hel del tid endnu, forudser Thomas Bigum, der er foredragsholder, underviser og tænketanksbestyrer hos videnshuset Bigum&Co.

 ”Så længe vi har en telefon i hænderne, vil der være apps”, slår han fast. For selvom vi har fået smartwatches på vores håndled, og briller med virtuel reality, så er det svært at forestille sig, at vores telefon forsvinder, og dermed også vores apps. ”Telefonen har stadig vundet vores opmærksom, og det tror jeg, den vil i lang tid, og så længe vi bruger vores telefon er apps bæredygtige. Men måske vil mængden af apps på vores telefon ændre sig, så vi holder os til ti favoritter, men apps vil fortsat blive udviklet akkurat som udbuddet af hjemmesider stadig stiger. Det kan godt være, at apps ryger op i en brille, men apps begrebet vil bestå”, siger Thomas Bigum. Han forklarer, at apps har den kæmpe fordel, at de som udgangspunkt er programmer, som er tilpasset vores smartphones og tablets.

Det vil sige, at de er gjort brugervenlige på de små enheders præmisser. Og efter som mere og mere af vores brug af internet ryger over på de mobile enheder, har apps en fordel i forhold til hjemmesider. Det gælder især de programmer, der er født som apps, forklarer Thomas Bigum…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.