For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Teknologi og timing

Leder

Teknologiske opfindelser har deres egen cyklus. De bliver fostret i hovedet på den enkelte samtidig med, at de er noget utænkeligt hos de fleste.

Med tiden vinder teknologierne indpas hos os alle, og uden vi helt opdager det, bliver de til en del af vores hverdag. Såvel teknologiske opfindelser som digitale løsninger lider imidlertid næsten alle samme skæbne; de ender med at blive erstattet af noget nyere og smartere.

I denne udgave af ”Vækst” tager vi temperaturen på nogle af de teknologier, der for ikke så længe siden blot var idéer, men som nu er blevet hverdag. Og vi undersøger, hvad der er på vej. Lige siden Hedeselskabet blev grundlagt for over 150 år siden, har vi været nysgerrige og åbne over for nye teknologier, der skaber værdi for vores kunder ved, at vi løser vores opgaver bedre og smartere. 

Vi tager til stadighed den teknologi til os, som giver mening i vores opgaveløsning for vores kunder. Et godt eksempel er droner. Et andet eksempel er det digitale byggeri, og der er i den grad blevet sat strøm til byggebranchen, hvor begreber som blandt andet BIM hører til dagligdagen. 

I Hedeselskabet implementerer vi ny teknologi og nye metoder dér, hvor det giver mening…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.