For medlemmer

Publiceret 26.11 2018

NYHEDER

NYHEDER

ORBICON BIDRAGER TIL SKRIG OVER KØBENHAVN
For 175 år siden grundlagde Georg Carstensen Tivoli i København. Jubilæet blev denne sommer markeret med blandt andet åbningen af en helt ny forlystelse, der har fået navnet ”Tik Tak”, og de første mange skrig er blevet sendt fra forlystelsen og ud i himlen over hovedstaden. Tik Tak bevæger sig således både horisontalt og vertikalt rundt, og kroppen bliver udsat for en påvirkning på næsten 4G.
Orbicon er blandt dem, der har været med til at gøre Tik Tak til virkelighed. I rådgivningsprocessen har Orbicon bistået med hjælp til detailprojektet, samt statistiske
 beregninger af Tik Taks kuppel og betonkonstruktioner. Desuden har Orbicon bidraget til vurdering af udformning af trapper og gange til kø, samt tilsyn under opførelsen af forlystelsen.
Tik Tak er i øvrigt designet som en tidsrejse, hvor gæsterne sendes rundt og rundt mellem tandhjul, ure og mekanik. Forlystelsen er otte meter høj og har 20 gondoler med plads til i alt 40 gæster.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.