For medlemmer

Publiceret 26.11 2018

Hedeselskabets Jubilæumslegat

Hedeselskabets jubilæumslegat uddeles til ambitiøse studerende på en videregående uddannelse i Danmark, som varer mindst tre år og har hovedvægt inden for Hedeselskabets arbejdsområder; blandt andet naturpleje, miljøforbedring og klimatilpasning. I 2018 har vi uddelt seks legater á 20.000 kroner.

Studieophold i Zürich

CECILIE HOLM ARENTOFT
er i gang med en bacheloruddannelse i vand, bioressourcer og miljømanagement på DTU og er lige nu på studieophold på ETH i Zürich, der er et af verdens førende universiteter inden for miljøteknologi. Universitet har et attraktivt kursusudbud, og her kan Cecilie få den fagkombination mellem biosystemer, ressourceøkonomi og cirkulær økonomi, hun gerne vil have. Siden hun var lille, har hun vidst, at hun gerne ville have et arbejde, der var med til at forebygge klimaforandringer på en bæredygtig måde.

Zürich er et dyrt sted at studere og leve, så Cecilie var glad for at modtage Hedeselskabets jubilæumslegat: ”Jeg er så taknemmelig for den her mulighed, og for den støtte, som Hedeselskabet har givet mig til mit ophold i Zürich. ETH er et fantastisk universitet, og det er en fantastisk mulighed for at arbejde fagligt sammen med så mange forskellige nationaliteter inden for emner som interesserer mig.”

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.