For medlemmer

Publiceret 26.11 2018

Silkeborg sætter tal på naturen

SILKEBORG KOMMUNE VIL GERNE HAVE OVERBLIK OVER, HVORDAN BORGERNE ANVENDER NATUREN. DET SVAR SKAL HEDEDANMARKS SENSORER LEVERE.

Silkeborg satser på at være et mekka for udeliv. Og kommunen er i fuld gang med at udvikle området, så det bliver endnu mere attraktiv for folk, der holder af frisk luft. Samtidig ønsker kommunen at få mere viden om, hvordan borgerne benytter de naturskønne omgivelser. Det er her HedeDanmark kommer ind i billedet. HedeDanmark og Silkeborg Kommune er således i fællesskab ved at sætte tal på naturen og borgernes brug af den.

”I Silkeborg Kommune har vi sat gang i etableringen af en masse nye faciliteter blandt andet et nyt søbad, nye mountainbike- ruter og et nyt foreningshus til kano og kajak-folket. Vi vil imidlertid gerne være mere konkrete i vores måling af effekten af det. Det kan være svært at måle på, men en af mulighederne er at sætte sensorer op og måle på aktiviteten”, fortæller udviklingskonsulent i Silkeborg Kommune Simon Hartwell Christensen.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.