For medlemmer

Publiceret 26.11 2018

Det mageløse byggeri

EN GRUPPE ANSATTE HOS ORBICON ER MED TIL AT OMDANNE DE ÅBNE AREALER VED FLYVESTATION VÆRLØSE TIL ET ATTRAKTIVT OG ANDERLEDES BOLIGOMRÅDE

Omtrent hvor Paven i 1989 velsignede jorden med sit kys, er fire Orbicon ansatte nu ved at udleve en drøm. De fire er således aktive i bofællesskabet Mageløse, der står bag byggeriet af 29 boliger på en helt unik plet omtrent 25 minutters kørsel nordvest for Københavns centrum.
Trods hovedstadens nærhed er her højt til himlen. Over kranen, der nøjsomt placerer elementerne, sætter den kraftige vind skyerne i bevægelse, og på markerne har Sidsel Maimann Davidsen ofte set råvildt græsse. Her er vidder, og her skal hun bo med sin mand og sin to-årige datter.

Sidsel Maimann Davidsen er en af de fire med tilknytning til Orbicon, der skal flytte ind i Mageløse. Som udgangspunkt har Orbicon ikke som sådan noget med projektet at gøre. De fire initativtagere har således knoklet med projektet som privatpersoner. Alligevel er det svært at komme udenom Orbicon, når det gælder byggeprojektet. Mere om det senere. Sidsel Maimann Davidsen er uddannet miljøingeniør og har i fem år været ansat i virksomheden, men bliver alligevel regnet som en novice i sin afdeling, som…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.