For medlemmer

Publiceret 24.05 2021

Leder: Netværk, klynger og samarbejde

Foto: Vadehavscentret

Tekst: Inge Spliid Bech

Leder i Vækst 2 2021

FN’s verdensmål nr. 17 hedder PARTNERSKABER FOR HANDLING, men samarbejde er sådan set fundamentet for det hele, mener portrætpersonen i denne udgave af Vækst, Bolette van Ingen Bro. ”Samarbejde er det, der gør, at vi kommer i mål med alt det andet, for det er ikke udfordringer, nogen kan løse alene. Men for forståelsens skyld, så giver det selvfølgelig rigtig god mening at trække ’partnerskaber’ ud som et selvstændigt mål for at understrege vigtigheden,” supplerer hun.

Denne udgave af Vækst skal nu ikke handle om FN’s verdensmål, men vi har valgt at sætte fokus på og hylde netværk, klynger og samarbejde, og dykke ned i, hvordan det folder sig ud i forskellige sammenhænge. Bolette van Ingen Bro fortæller om at skabe en vidensvirksomhed i Thyborøn og om det danske klyngesamarbejde. I Tarup-Davinde på Fyn er en lille organisation lykkedes med at skabe et stort dedikeret netværk af frivillige, som løfter tilbuddene i dette særegne naturområde til nye højder. I Limfjorden er et mindre udviklingsprojekt med muslinger blevet foldet ud til…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.