For medlemmer

Publiceret 24.05 2021

Ny mand i front for grønne investeringer

Tekst: Inge Spliid Bech

Som en del af Hedeselskabets nye strategi, der blev lanceret sidst på året i 2020, var et nyt ben – nemlig ’grønne investeringer’. 1. marts tiltrådte Axel Lorenzen som direktør.

Allerførst – vil du fortælle lidt om dig selv?
Jeg er vokset op på et nedlagt landbrug på Fyn, ud af en familie med stor interesse for jagt, så på den måde har jeg fået en interesse for naturen ind med modermælken. Jeg er uddannet økonom og i forbindelse med studierne flyttede jeg for godt 10 år siden til Aarhus, hvor jeg stadig er bosiddende. Jeg har tidligere arbejdet i konsulentbranchen indenfor corporate finance/M&A (fusioner og virksomhedsovertagelser), som indebærer rådgivning indenfor investeringer samt køb og salg af virksomheder.

Hvorfor valgte du Hedeselskabet?
Det var kombinationen af mange ting, men jeg synes selvfølgelig, at profilen på stillingen var spændende. Som rigtig mange andre ser jeg mening i at tage del i den grønne omstilling, og det får jeg en unik mulighed for her. Derudover var de visioner, der var lagt frem – både i Hedeselskabets strategi men også…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.