For medlemmer

Publiceret 24.05 2021

Medlemmernes naturkanon

I 2018 blev 15 steder rundt om i hele Danmark udvalgt af en jury til Danmarks Naturkanon. 15 fantastiske steder – men selvom vi har et lille land, så rummer det mange, mange flere perler. Derfor laver vi ’Hedeselskabets Naturkanon’, hvor du har mulighed for at dele dit yndlingsnatursted i Danmark.

Du kan indstille dit bidrag ved at sende en mail eller en til vaekst@hedeselskabet.dk, hvor du forklarer hvorfor netop dette sted fortjener at blive optaget i vores naturkanon. Kriteriet er, at det er et offentligt sted, som alle har tilgang til. Der er selvfølgelig fede præmier på højkant.

De ti udvalgte steder bliver omdrejningspunktet i et tema i Vækst, hvor vi håber, at du vil mødes med en Vækst­udsending og fortælle om dit forhold til netop dette sted. Fortællingen om, hvad det er, at netop dette sted byder på, indgår også i bedømmelsen.

Juryen består af: 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.