For medlemmer

Publiceret 23.08 2021

Hedeselskabet støtter: Skoven, mosen og bækken

Medlemspuljeprojekt fra 2021

Bredballe Spejdercenter står for at udskifte den gamle hytte, som er nedrivningsklar, og i forbindelse med etableringen af en ny, opstod der ideer til også at opgradere faciliteterne i området, så den fremtidige hytte også kan blive til gavn for lokal- samfundet, skoler og institutioner i Bredballe – og endnu flere vil komme ud i den skønne natur i området.

Spejderne i Bredballe satte sig for at skabe et nyt samlingspunkt i Ekkodalen, og projektet blev, med støtte fra Hedeselskabet, til to shelters, infotavler og en platform, som skal give adgang til vandaktiviteter i Bybækken.

”Vores mål er at gøre Ekkodalen til udgangspunkt for lokalområdets oplevelser i Nørre- skoven, Bybækken og Dyrehaven. Samtidig med, at shelterne, naturinfotavlerne og platformen til vandaktiviteter i Bybækken vil være til gavn for de to spejdergrupper, de lokale skoler i relation til natur- og teknikundervisningen og som udflugtsmål for daginstitutioner. Vi har gennem længere tid gået med ønsket om at bygge to shelters, der…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.