For medlemmer

Publiceret 23.08 2021

Hedeselskabet støtter: Vild med vildt i Branderup

Medlemspuljeprojekt fra 2021

Skoler og institutioner er for alvor tjekket ind i kampen for den trængte biodiversitet, det er Branderup Friskole et godt eksempel på. Det er skoleleder Joan Emiliussen, der på vegne af skolen har søgt midler til et projekt, der skal fremme biodiversiteten på skolens område, og klæde eleverne på med viden med fokus på FN’s verdensmål 15: Livet på Land.

De er godt i gang med projektet, og mange aftaler er på plads, men de har selvfølgelig også været udfordrede pga. coronapandemien. Skolens grønne råd styrer planer og aftaler, som blandt andet indebærer, at alt græsslåning er standset (undtaget boldspilarealer og gangstier), et stort areal er omlagt til naturgrund med vilde græsar- ter og vilde blomster, der er opsat stærekasser, insekthoteller og gemmesteder til pindsvin m.m., og der er plantet nyttige træer og buske. Derudover dekorerer verdensmålene skolens ydervægge på udvalgte steder.

”Udover at få en masse spændende natur på skolens område, så er vores mål også at klæde fremtidens generation…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.