For medlemmer

Publiceret 01.09 2017

Hedeselskabet støtter

Fra trist skov til en lys fælleslund

Der var musik, sang, flag, balloner og grillpølser, da Grundejerforeningen Vesterled/Vestervænget i Skals tog deres ny tilplantede fællesareal ’Fælleslunden’ i brug sidst i august. Knap 60 af grundejerforeningens medlemmer var troppet op til indvielsen, som også var markering af grundejerforenings 40 års jubilæum.

Området er til gavn for alle i byen, og der er anlagt flere græsstier ind gennem arealet og ind til en lysåben cirkel med forskellige bærbuske og æbletræer. Lunden er inddelt i mindre lodder, som alle har fået en familie, der står for pasning.

Grundejerforeningen har gennem flere år opsparet penge til den nye ’skov’, der også har fået støtte af Hedeselskabets medlemspulje med 20.000 kroner.

Oplevelses- og aktivitetspark i Vejerslev
I august var der officiel start på tilblivelsen af en ny park i Vejerslev ved Bjerringbro. Der blev afholdt workshop, hvor fire lokale træskulptører skabte figurer som Fenrisulven og Midgårdsormen, der sammen med Thor og Odin danner rammerne for den nye mytologisk inspirerede…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.