For medlemmer

Publiceret 24.02 2020

Elforbrug bliver til nye træer

Den 24. februar 2020 møder energikoncernen NRGi’s kunder et nyt produkt, ”Bevar-mig-el”, som er født ud at et samarbejde med  Hedeselskabet. Med det produkt i kurven kan NRGi’s elkunder trygt tænde for kontakten i hjemmet vel vidende, at der bliver plantet nye træer i Danmark.

Mens Hedeselskabet gennem det meste af 2019 har arbejdet på konceptet om ’Klimaskov – for fællesskabet’, har NRGi arbejdet med, hvordan de kan sikre, at kunderne får mulighed for at kompensere for klimaaftrykket af deres elforbrug. Derfor passede det som fod i hose, da de to parter mødtes sidst i 2019. Det er blevet til et nært samarbejde, hvor NRGi’s kunder bliver præsenteret for et nyt el-produkt, som blandt andet sikrer skovrejsning i Danmark.

”Som energikoncern har vi et ansvar for at aflevere vores planet på en ordentlig måde til de næste generationer, og vi arbejder løbende med, hvordan vi kan give vores andelshavere og kunder bæredygtige valg. El er livsnødvendigt, men vi må også konstatere, at det er et lavinteresseområde – set fra kundens perspektiv. Derfor handler det også om, hvordan vi kan formidle historien om klima set ud fra elforbruget, og hvordan vi kan give kunderne nogle aktive valg,” siger Jakob Bundgaard, adm. direktør for Elsalg og Renewables i NRGi.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.