For medlemmer

Publiceret 01.09 2016

Går det mon over igen?

Forord

Da internettet spredte sig i 90’erne var der mange, som mente, det blot var en fase, vi skulle igennem, og de der nye sjove telefoner ,man kunne slæbe rundt på, var håbløse. Hvem havde dog behov for at kunne få fat i én på alle mulige og umulige tidspunkter?

I dag er vi blevet en del klogere på, hvad den nye teknologi kan, men er vi mon helt klar over, hvor hurtigt udviklingen går? Tag nu mobilspillet Pokémon Go, som blev et verdenshit nærmest hen over natten denne sommer.

Vores præ-teenage børn behøver måske ikke bekymre sig om at tage et kørekort. For når de er gamle nok til det, er alle biler potentielt selvkørende og kørekortet en forældet mærkværdighed på linje med kassettebåndet. Og når de bliver gamle, bliver de måske passet af robotter, som den største selvfølgelighed.

Digitaliseringen rammer ikke blot vores privatliv. Det er i høj grad også en præmis, som vi alle skal være meget opmærksomme på i vores arbejdsliv, for den digitale udvikling ruller af sted i højeste gear. Er vi ikke klar til at møde digitaliseringen, så bliver vi med al sandsynlighed overhalet indenom og efterladt på et sidespor. 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.