For medlemmer

Publiceret 01.06 2016

Kærlighed til naturen, demokratiet og Danmark

Lars Johansson har været koncernchef i Hedeselskabet siden 2013. Han har blandt andet en fortid i forsvaret som ingeniørofficer. Det giver en særlig tilknytning til Dalgas, til naturen, og med lidt større ord, demokratiet og Danmark.

Forsvaret…
Det betyder ikke noget for Hedeselskabet i dagligdagen, at jeg deler tilknytning til forsvaret med Dalgas, men det har betydet, at jeg har kendt Hedeselskabet og Dalgas i mange år. Som en del af forsvaret har jeg altid haft et stort hjerte for naturen, Danmark og demokratiet, og det hænger tæt sammen med Hedeselskabet. Jeg føler stolthed ved arbejde med noget, der er væsentligt, og hvor vi både har gjort og gør en forskel. Vi har kun én klode, og det er afgørende, at vi tager beslutninger, som også har et bæredygtigt og langsigtet perspektiv. Det, mener jeg, at Hedeselskabet er indbegrebet af.

Fortiden…
At vi har netop den fortid, vi har, betyder at vi er en del af noget større, og det skal vi værne om. Vores fortid er med til at skabe en kultur, som på sin vis er udefinerbar, men vi arbejder med noget, der går ud over egne interesser. Vi har viden og erfaringer, som er gået i arv fra generation til generation, og det kan vi bruge til at levere gode løsninger, men det betyder også, at der er tillid til os. Vi…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.