For medlemmer

Publiceret 01.06 2016

Stort og ydmygt tillykke med fødselsdagen

Leder

Jeg har været redaktør på Vækst i godt et år, og jeg kastede mig over det uden helt at begribe, hvad jeg var blevet en del af. Det er siden gået op for mig, at jeg blot er en lille brik i et 150 år gammelt puslespil, og det er intet mindre end en ærefuld opgave, som jeg er ydmyg over for. For 150 år siden sad Dalgas og forfattede artikler, i dag formidler Vækst fortsat viden inden for de områder, som Hedeselskabet arbejder med. 

I hænderne har du en særudgave af Vækst. I anledningen af Hedeselskabets 150 års jubilæum har vi valgt at udgive et lidt anderledes nummer med flere sider og en anden type artikler.

Vi har sat fokus på fire temaer, inden for hvilke Hedeselskabet har arbejdet i de mange år, der er gået – og ganske givet også vil arbejde med langt ud i fremtiden. De repræsenterer naturligvis kun en flig af alle de projekter, der er arbejdet med gennem tiden og arbejdes med i dag.

Vi kommer omkring skoven, vandet, byen og landet, og vi har spurgt medarbejdere, som arbejder med netop de fagområder, hvorfor de brænder for deres job. Det er…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.