For medlemmer

Publiceret 28.02 2023

Kort nyt

Kort nyt fra Hedeselskabet

SKOVPORTALEN
Her, der og allevegne
Samlet information af skov og drift lige til at tage med i lommen. Det er essensen af HedeDanmarks hidtil største opdatering af platformen Skovportalen, hvor både skovejere og skovforvaltere nu kan bruge det interaktive skovkort, Skovkortet. dk. Dermed er det både lettere at bevare overblikket over de mange informationer i skovdriften og samtidig sikre den gode kommunikation. Det er også muligt at tilgå oplysninger om skoven, hvor og hvornår man vil. Om det er fra en computer, tablet eller smartphone. – Data opdateres i realtid, hvilket står i skarp kontrast til, hvordan vi plejede at tilføre ny information med pen og papir, som senere blev skrevet ind på computere. Skovkortet.dk har i dén grad gjort vores platform klar til fremtidens skovdrift, siger forretningsudvikler i HedeDanmark, Rasmus Willumsen. - På den måde kan man tilbringe mindre tid på kontoret og mere tid i skoven, tilføjer han.

DANISH HARDWOOD

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.