For medlemmer

Publiceret 29.11 2021

Portræt af Hedeselskabets klima- og biodiversitetschef

Tekst: Inge Spliid Bech

Vi skal ikke iklæde os en bodsskjorte, men vi skal skynde os langsomt og selvfølgelig kan og skal vi alle give et bidrag. Det er et par af Mads Flinterups mantraer i sin egenskab af klima- og biodiversitetschef.Sssschh – kan du høre det? Et vældigt brøl giver genlyd i skoven et stykke væk og ruller hen over det flade landskab, vi står i. Det er kronvildtet, der markerer, at her hersker skovens konge. Selv på afstand gibber det lidt i kroppen. Brølene står særligt stærke lige her, hvor der ikke er anden støj til at forstyrre, ikke en bil, ingenting, ud over regnen, der til gengæld virker lidt som en dyne på den vedvarende brølen. Vi står et sted cirka midt i Fuglsø Mose, som ligger nordligt på Jyllands næse. Mads Flinterup, Hedeselskabets klima- og biodiversitetschef siden august måned, har valgt det som mødested til at tale om de to store kriser, som hans titel er et produkt af.

”Jeg kender Fuglsø Mose som et brændpunkt i krondyrforvaltningen, der var en…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.