For medlemmer

Publiceret 28.08 2023

Lydartikel: Stjerneforsker - Jeg er mere end glad for at blive kaldt en aktivist

Foto: Pressefoto

Den britiske biologiprofessor Dave Goulsons begejstring for insekter og især bier fik ham til at skrive sin første populærvidenskabelige bog til den brede befolkning for et årti siden. I dag er det nærmere en dyb bekymring for fremtiden, der driver den storsælgende skribents forfatterskab – og han er ikke bange for at erklære sig som aktivist på naturens vegne.

                                                            Lyt til artiklen - klik her 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.