For medlemmer

Publiceret 14.09 2020

Oplev naturen

Her kan du se kommende medlemsarrangementer. 

Sort sol d. 22. september
Sammen med en naturvejleder kører vi ud for at opleve naturfænomenet sort sol, hvor stærene samles i marsken i enorme flokke til træk.

Naturkraft i Ringkøbing d. 6. oktober
Naturkraft ved Ringkøbing er en fascinerende oplevelsesarena med et hav af muligheder for at udforske naturens kræfter. Vi får en rundvisning ude og inde.

Åbent hus hos Hedeselskabet d. 22. oktober
Besøg Hedeselskabets hovedkontor i Viborg til en præsentation af Hedeselskabets forskellige aktuelle aktiviteter, en rundvisning i bygningen og i Hedeselskabets eget museum

Hedens ansigter d. 28. oktober 
Udstillingen Hedens Ansigter bliver officielt indviet. Der er…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.