For medlemmer

Publiceret 14.09 2020

DR's store naturserie: Vilde vidunderlige Danmark

I april havde DR premiere på en serie om Danmarks fantastiske natur. Folkene bag fortæller, hvordan man tryller en TV-idé og 4.000 timers billeder om til fem gange søndags-naturdrama.

I årevis har vi tv-seere kunnet opleve fantastiske og storslåede BBC-produktioner af løver der nedlægger zebraer på Serengeti, pingviner der danser på Antarktis og farverige frøer dybt i Amazonas jungle. Men i 2020 har DR valgt at sætte spot på den danske natur og har blandt andet budt på en programserie i fem dele, hvor vi har mødt hasselmus, eghjort, myreløvelarve, havørn, morderiske gøgeunger og meget mere.

”Vi ville gerne motivere danskerne til at udforske og genopdage vores natur, for selvom Danmark er lille, så har vi en masse spændende natur og dyr. Efter en times tv, så kan man begive sig mange timer ud i naturen, hvor man måske får øjnene op for nye sider af det land, vi bor i. Derudover har vi med kameraet også mulighed for at…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.