For medlemmer

Publiceret 03.09 2018

Udstilling skal gøre den grønne omstilling konkret

"Vi vil gerne være med til at folkeliggøre den grønne omstilling"

”THE FUTURE IS GREEN” ER NAVNET PÅ EN  NY UDSTILLING, DER SKAL GØRE NYE, GRØNNE LØSNINGER NÆRVÆRENDE FOR DIG OG MIG.

Energimuseet bringer nu den grønne omstilling helt tæt på dig. Det sker, når vandreudstillingen ”The future is green” drager ud i landet. standere, der er 2,3 meter høje og 1,2 meter brede. Standerne præsenterer de 24 mest spændende danske forsknings- og innovationsprojekter inden for den grønne omstilling. Udstillingen vil kunne opleves i en række byer, fortæller direktør for Energimuseet, Anders Dahlstrup.

”Vi vil gerne være med til at folkeliggøre den grønne omstilling, og når vi er til stede i et byrum, hvor man måske ikke forventer at se Energimuseet, giver det os mulighed for at ramme en helt anden målgruppe end de, der kommer på museet”, siger han og understreger, at Energimuseet er statsanerkendt og således har et ansvar for at nå ud til hele Danmark. Det er vandreudstillingen et forsøg på. 

Ifølge Anders Dahlstrup er det helt oplagt, at Hedeselskabet og Energimuseet samarbejder om projektet. 

”For et par år siden etablerede vi i fællesskab Energimuseets energi -have, der handler om…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.