For medlemmer

Publiceret 23.05 2022

Leder: Fra lort til luksus

Leder i Vækst Nr. 02 - 2022

Du tænker måske, at det er en overskrift, der burde være blevet i skuffen, men fristelsen var for stor. Og det er ikke helt ved siden af – i dette nummer af Vækst kommer vi rent faktisk omkring emner helt fra luksus til lort under det overordnede tema ’genanvendelse’.

Det er et tema, vi har været omkring tidligere, men det er relevant at blive ved med at tale om det, for hvis ikke den allerede er, så bliver vores klode og dermed vi mennesker særdeles udfordrede, når det kommer til ressourcer. Derfor er det helt afgørende at genanvende alt det, vi overhovedet kan.

Der findes en lang række restprodukter, som på den ene eller anden måde er en konsekvens af noget, vi alle er forbrugere af, nemlig fødevarer. Hvordan vi gør det så cirkulært som muligt og samtidig med tanke for klima, miljøet, naturen – det er ikke nemt. Men det skal ske. Det kigger vi nærmere på.

I den lidt mindre skala af temaet har vi besøgt to unge gutter, som har kastet sig over at genanvende et…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.