For medlemmer

Publiceret 27.05 2020

Kort nyt: Rejsegilde i Knuthenborg

Nyt Hus

HedeDanmark har nu rejst spærene på den over 2.000 kvm store stald i det 14 hektar enorme anlæg midt i Knuthenborg Safaripark. Anlægget skal huse Danmarks fire sidste cirkuselefanter, når de skal på pension til sommer. Byggeriet af Europas mest avancerede elefantanlæg er i fuld gang, og det kæmpe område har allerede fået søanlæg, sandsø, en stor høj, veje og nu også spær på stalden.

Det blev fejret i begyndelsen af marts – før corona for alvor havde sit indtog – til rejsegilde på Elefantsletten i Knuthenborg Safaripark, hvor der, vanen tro, var både pølsevogn og hygge omkring de rejste spær. Til arrangementet fortalte direktør i Knuthenborg Safaripark, Christoffer Knuth om byggeriet, og hvordan anlægget skal hjælpe med at føre elefanterne tilbage til at være elefanter.

Det er HedeDanmark, der er hovedentreprenør på det store elefantanlæg.

”At flytte jord og anlægge veje er ikke anderledes end på andre opgaver. Den store forskel ligger i, at slutbrugerne jo er en del større, end vi er vant til, og det kræver andre løsninger. Det er…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.