For medlemmer

Publiceret 27.05 2020

Hedeselskabets årsmøde 2019

I 2019 har Hedeselskabet styrket den primære for retning og udviklet en række nye grønne tiltag, herunder et koncept, der skal være med til at sikre nye skove. 2019 blev også et skel sættende år med frasalget af selskabet Orbicon.

Den 27. april 2020 blev der afholdt et noget atypisk årsmøde i Hedeselskabet. På grund af forsamlingsforbuddet kom årsmødet hjem til repræsentantskabsmedlemmerne – historiens første digitale årsmøde. I mødelokalet var dirigent og formand for repræsentantskabet Janus Skak Olufsen, bestyrelsesformand Jørgen Skeel, næstformand for bestyrelsen Dorrit Vanglo, konstitueret CEO Bent Simonsen og den nye CEO Torben Friis Lange samt en revisor og en valgkonsulent, mens repræsentantskabet deltog digitalt.

Dagsordenen var der ikke rokket ved. Årsregnskabet blev gennemgået og godkendt, og selvom det på mange måder kan synes som om, at verden aldrig har handlet om andet end coronavirus, så var der i 2019 ingen snak om det.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.