For medlemmer

Publiceret 28.05 2018

Nyt veteranhjem får unikt uderum

Et nyt veteranhjem er ved at blive opført i Odense. Veteranhjemmet skiller sig ud fra de øvrige veteranhjem herhjemme, fordi det bliver bygget til formålet, og ikke er et hus, der bliver bygget om.

Med til det nye veteranhjem hører et unikt uderum, som Hedeselskabet er med til at støtte etableringen af. Uderummet bliver et lille smørhul, hvor der både er plads til stille tanker for sig selv og gode samtaler med andre. Her kommer græs, kirsebærtræer og blomsterbede med siddekanter, der gør dem til et godt sted at slå sig ned.

Vegetationen bliver varieret, men har man mere lyst til at bevæge sig frem for at studere træer og planter, bliver der også mulighed for det. I et hjørne af uderummet kan man eksempelvis hænge en boksebold op.

Veteranhjem Odense er tænkt som et frirum fra en hverdag med mange problemer og en håndsrækning til de veteraner, der af den ene eller anden grund har brug for det.
Veteranhjem Odense forventes færdigbygget efteråret 2018.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.