For medlemmer

Publiceret 28.05 2018

Nyheder

Nyheder

PANDA-PAR FÅR ARKITEKTTEGNET HJEM
Det er uvist, om anlægget får et strejf af Feng Shui, sikkert er det imidlertid, at det bliver HedeDanmarks anlægsgartnere, der skal sørge for, at det nye pandaanlæg i Zoologisk Have i København får pandaerne til at føle sig hjemme.
”Der er lidt yin-yang over udformningen på anlægget, og det er et meget spændende projekt, som vi er glade og stolte over at være en del af,” siger regionschef Jacob Amholt fra HedeDanmark Anlægsgartnere i Sorø.
Mao Sun og He Xing hedder pandabjørnene, og det er ingen ringere end den anerkendte arkitekt Bjarke Ingels fra BIG (Bjarke Ingels Group), der i tæt samarbejde med Schønherr landskabsarkitekter og Zoologisk Have i København har tegnet deres nye hjem.
Ifølge Jacob Amholt er der i forbindelse med projektet lavet en meget præcis liste over, hvilke planter, HedeDanmark skal placere i anlægget, således pandaerne ikke kommer til at spise noget, de ikke kan tåle.
”Og nogle af de bambusarter, vi skal bruge i anlægget, er af type, som pandaerne ikke spiser. På den måde…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.