For medlemmer

Publiceret 24.05 2021

Årsmøde 2021

Hedeselskabets 155. årsmøde blev afviklet digitalt mandag d. 26. april 2021. 

Hvis nogen havde sagt på Hedeselskabets årsmøde i 2020, at ”vi gentager den digitale form næste år”, havde de færreste nok troet på det – og endnu færre håbet, at det skulle gå sådan, men ikke desto mindre blev det realiteterne. Corona spøger stadig, så det blev endnu et år med tilhørerne placeret bag skærmene rundt om i landet, og få personer til stede i ’studiet’ på Hedeselskabets hovedkontor i Viborg. På Hedeselskabets årsmøde blev resultaterne for det seneste år fremlagt og godkendt, der var en status på fremtidens visioner samt budget, og der blev afholdt valg til Hedeselskabets repræsentantskab og bestyrelse. Repræsentantskabsformand, Janus Skak Olufsen svingede taktstokken, og bestyrelsesformand Jørgen Skeel og adm. direktør Torben Friis Lange fremlagde regnskab og budget.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.