For medlemmer

Publiceret 01.03 2016

Kun bæredygtige løsninger kan sikre fremtidens vækst

Klumme

Der var engang, hvor bæredygtighed ikke var noget der blev talt seriøst om blandt meningsdannere og beslutningstagere. Sådan er det ikke mere. Heldigvis. Selvom det desværre virker som om, at netop den udvikling er gået manges næse forbi på Christiansborg.

De oplyste og mest progressive har nemlig for længst indset; at en mere bæredygtig verden er en nødvendighed. Alt imens grønne innovationer og teknologier også kan være med til at sikre fremtidens vækst. Grøn omstilling og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd med en moderne verden, hvis bare man tænker sig om, prioriterer, er villig til at tænke nyt og nøjes. Derfor kan det da også kun undre, hvorfor den grønne sag ikke er højere på den politiske dagsorden.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.