What to Watch

Anmeldelse: Bastarden (2023)

"Bastarden" er en ny dansk westernfortælling, instrueret af Nikolaj Arcel og med den prisvindende skuespiller Mads Mikkelsen i hovedrollen. Både Ann og Casper, er dybt imponerede over filmen. De roser især filmens unikke stil, medrivende fortælling og fremragende skuespilspræstationer.

Soundvenue

'Bastarden': Ikke engang Mads Mikkelsen kan overstråle stortalent i Danmarks Oscar-kandidat

Svulstige strygere, smukke landsskabsbilleder i bredformat og et stjernespækket cast med Mads Mikkelsen i front: Man mærker tydeligt, vi har at gøre med dansk drama i internationalt storfilmformat.

POV International

Bastarden: En mesterlig western fra Danmarkshistorien

Nikolaj Arcel er tilbage på sporet i årets danske Oscar-bidrag. Bastarden er et berusende epos, som levendegør vores vilde fortid. Mads Mikkelsen spiller hedens betvinger. En dansk film i absolut mesterklasse, skriver Bo Green Jensen.

Filmmagasinet Ekko

Bastarden

Danmarks Guldløve-håb er en medrivende fortidswestern og et triumferende comeback for en instruktør, der har været alt for længe væk.

Soundvenue

'Bastarden' er smuk, episk og brutal: Dansk film med Mads Mikkelsen har lige startet et internationalt triumftog

Nikolaj Arcels ’Bastarden’ med Mads Mikkelsen og Amanda Collin har netop fået verdenspremiere på den prestigefulde Venedig Film Festival, hvor den imponerer med Hollywood-bravura tilsat dansk kant.

Jyllands-Posten

Et triumferende comeback: Dansk storfilm får ros fra anmeldere

"Bastarden" er "gribende", mens også "smuk, episk og brutal", lyder det fra danske og udenlandske anmeldere.

Loud & Clear

The Promised Land (Bastarden) Film Review

Nickolaj Arcel’s The Promised Land (Bastarden) is a poignant, if a bit bleak, tale of determination and struggle, with the lesson being that you can’t always do it alone.