For medlemmer

Publiceret 29.11 2021

Hedeselskabets grønne studielegat

Grønt studielegat til fremtidens løsninger

Grøn omstilling, bæredygtig ressourceforbrug, grønne investeringer, Power-to-X, vandteknologi, byplan- lægning, træs konkurrencedygtighed, klimasikring, CO2-lagring, robotteknologi er blot nogle af de emner, der er fokus på hos de 18 studerende, som i 2021 er blevet tildelt Hedeselskabets jubilæumslegat, som fremover kommer til at bære navnet 'Hedeselskabets grønne fremtid'.

”Helt fra Hedeselskabets stiftelse har der været fokus på at hente viden i udlandet. Dalgas tog til Tyskland for at indsamle viden om mergling af landbrugsjord af den simple grund, at vi ikke heller ikke for 150 år siden vidste alting selv. Med legatet ønsker vi at støtte studerende, som vil rejse ud i verden og blive klogere på nogle af tidens højaktuelle emner og i mange tilfælde også akutte kriser. Vi oplever stor søgning til legatet fra ambitiøse studerende, der ønsker at tage ud og få både faglig og personlig udvikling, som de kan tage med hjem og bidrage til samfundets udvikling og udfordringer,” fortæller projektchef Vibeke Højen.

Én af de studerende, der modtog støtte i…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.