For medlemmer

Publiceret 30.11 2020

Nye projekter støttet af Hedeselskabet

Nye uddelinger til tre ret forskellige og spændende projekter. 

LÆRINGSRUM OG LIVSKVALITET I HJERTET AF RANDERS

Randers Realskole ligger i hjertet af byen, og de har – og har haft gennem skolens 150-årige virke – en tæt relation til lokalsamfundet. Med projektet ’Nonnehaven – læringsrum og livskvalitet på tværs af generationer’ er ønsket at give tilbage til byen. Haven bliver et sted til eftertanke, det stille møde med andre, et sted hvor man lader op og møder verden med sanserne og sindet. Planen er, at der skal være plads til frugt og bær, blomster og urter, buske og stauder; samtidig med at der vil være læringselementer for eleverne i eksempelvis madkundskab, innovation og entreprenørskab. Projektet er udviklet i samarbejde med Ældrecenter Thors Bakke, hvis beboere får adgang til haven og vil indgå i forskellige sociale aktiviteter med skolens elever. HedeDanmark har projekteret og tegnet Nonnehaven, der bliver åben og tilgængelig for byens borgere, og Hedeselskabet er én af bidragsydere.

Læs mere om…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.