For medlemmer

Publiceret 30.11 2020

Kort nyt

Nyt fra koncernen

Godt nyt for fynboernes grundvand
Med en ny aftale mellem Hedeselskabet og VandcenterSyd skal op mod 300 hektar ved Holmehave Kildeplads dækkes af ny skov. Ved at rejse skov på kildepladsen uden brug af pesticider er grundvandet sikret mange generationer frem mod nedsivning af gødning og sprøjtemidler. Om den nye skov siger skovrider Allan Bechsgaard, der er Hedeselskabets projektleder på samarbejdet:
”Vi er i Hedeselskabet altid glade for at være med til at rejse ny skov. Denne skov er speciel, fordi den ikke bare beskytter grundvandet og gavner klimaet, men også bliver rejst med vådområde og andre lysåbne områder, som sikrer en mere mangfoldig natur.” Det er ikke første gang, at Hedeselskabet og VandcenterSyd samarbejder om skovrejsning. I 2017 indviede parterne, sammen med Odense og Assens Kommune, således Brylle Vandskov. Lige som Brylle Vandskov bliver også den nye skov etableret og drevet uden brug af pesticider og gødning.


Lindrende og legevenligt naturområde til syge børn
Føleklinker, bænke med…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.