For medlemmer

Publiceret 30.11 2020

Hedeselskabets jubilæumslegat 2020

Selvom verden er vendt på hovedet, så er der stadig masser af studerende, som har mod på og mulighed for at rejse ud som en del af deres uddannelse.

I 2020 har Hedeselskabet via jubilæumslegatet uddelt 18.000 kroner til 12 studerende. Her kan du møde Jacob Irgens Møller-Nielsen fra Syddansk Universitet, som skal skrive virksomhedsprojekt hos en canadisk miljøkonsulent virksomhed, Fiera Biological Consulting, i Edmonton – der blandt andet arbejder med brugen af droner i miljøsektoren.

Hvorfor valgte du denne uddannelse?
Fra jeg var ganske lille, har jeg vidst, at jeg ville i denne retning. Jeg har altid været glad for naturen og for at opleve den, og det var den eneste rigtige uddannelse for mig – her kan jeg komme ud og mærke naturen. I be- gyndelsen af uddannelsen var mit fokus på dyr, men det bevægede sig hen mod økologi og økosystemer.

Hvorfor har du valgt at arbejde med et virksomhedsprojekt?
På SDU har vi mulighed for at dele specialet op, så det er et halvt år med speciale og et halvt år i praktik, og det er der mange, der vælger at gøre. Der er dog ikke nogen, der tidligere har taget praktikken i udlandet, men jeg har altid gerne villet til Canada, så jeg gik i gang med…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.