For medlemmer

Publiceret 23.08 2021

Kort nyt

Fra Hedeselskabet

KOLDKRIGSMUSEET REGAN VEST
Den atomsikrede bunker REGAN Vest blev opført i allerdybeste hemmelighed i perioden 1963-68. Den ligger skjult 60 meter under en kridtbakke i Rold Skov i Nordjylland. REGAN Vest står for Regeringsanlæg Vestdanmark. Det unikke ved bunkeren er, at den stadig står med alt det originale interiør intakt. Alt fra ministerkontorer og krypteringsrum til sovesale, lægerum og regentens beskedne gemakker står uberørte og med alle originale møbler og genstande intakt. På den måde adskiller REGAN Vest sig fra andre regeringsanlæg rundt om i verden, som alle er ryddet for det originale inventar. Den velbevarede bunker bliver hovedattraktionen i Koldkrigsmuseet REGAN Vest, som åbner i 2022. Ved siden af bunkeren opføres en ny velkomst- og udstillingsbygning. HedeDanmark er en af de fem entreprenører, som har vundet entreprisen på bygningen, og bliver entreprenør på gartnerdelen.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.