For medlemmer

Publiceret 14.09 2020

Kort portræt af Hedeselskabets nye CEO

Torben Friis Lange - udemennesket fra Aarhus

Torben Friis Lange satte sig officielt i direktørstolen maj 2020, men siden årsskiftet har det været kendt, at han skulle overtage rorpinden, og han er også kommet i huset og til møder i perioden. Han måtte lige som så mange andre have første arbejdsdag i en speciel situation, hvor rigtig mange medarbejdere stadig arbejdede hjemme grundet COVID19. Men han begynder efterhånden at kende det snart 155 år gamle selskab, med den indskydelse, at man kan være ’den nye’ i Hedeselskabet i mange år.
”Min ambition er at komme rundt og møde alle medarbejdere. Jeg har mødt langt de fleste ledere, men det er især medarbejderne i frontlinjen, der tegner en virksomhed, og derfor vil jeg gerne prioritere at komme rundt til alle. Jeg kendte Hedeselskabet lidt gennem mit fritidslandbrug, hvor jeg de seneste 20 år har anvendt HedeDanmark til læplantning, men ellers er det først over de seneste måneder, at jeg rigtig har lært selskabet at kende,” fortæller han.

Torben Friis Lange bor på og…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.