For medlemmer

Publiceret 30.11 2020

Temaintro: Vores natur

VORES NATUR

Hvad skal den der natur egentlig gøre godt for? Har vi overhovedet natur tilbage i Danmark, eller er det bare en stor, menneskeskabt, grøn scene? Hvor for er det vigtigt at genoprette dele af naturen? Og hvem bestemmer egentlig, hvad natur er?

Vækst har stillet en række af de spørgsmål til både fagfolk og forskere.

Faktum er, at vi skal være her alle sammen. Dyrene, insekterne, anemonerne, træerne og hr. og fru Danmark og måske også vilde arter, vi ikke er så vant til. Samtidig vil vi gerne have bæredygtige produkter, som blandt andet kan være produceret af træ.
 
Vi kan nok alle blive enige om, at vi er glade for, at der er en natur at gå ud i. At opleve. Hvordan vi ønsker, den skal være, og hvilke konsekvenser det så har – det er vi også alle en del af.

Hedeselskabet arbejder med natur, både naturpleje, naturbeskyttelse og naturgenopretning, men vi betragter også naturen som en ressource, hvorfra vi kan hente vigtige råmaterialer til bæredygtig energi og produkter.

I dette nummer kan du læse om HedeDanmarks…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.