For medlemmer

Publiceret 28.11 2015

Medlemsportræt

Portræt af Kristian Raunkjær, medlem af Hedeselskabet

Til Kristians Raunkjærs konfirmation holdt hans bedstefar en tale, og som en del af den tale forærede bedstefaren den unge konfirmand et livstidsmedlemskab af Hedeselskabet.

”Min bedstefar og hele min familie var meget optaget af hedesagen. Der hørte også hede til mit fødehjem, og jeg kan svagt huske, at den blev pløjet op for at dyrke jorden. Det var med heste, så det kom der ikke meget ud af, men så fik vi besøg af Hedeselskabet og en bovlundplov, der blev trukket af en larvefodstraktor – det var en sensation. Derefter gik jeg med to heste og jævnede de store plovfurer, og det var noget af et arbejde for en gut på 8-10 år,” fortæller Kristian Raunkjær. 

Hvorfor

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.