For medlemmer

Publiceret 28.11 2015

Hedeselskabet giver natur i støtte til jægerne

Ilustration: ARKITEMA ARCHITECTS

I det naturskønne område ved Kalø Vig er der siden 1950 (siden 1992 i regi af Danmarks Jægerforbund) blevet uddannet jægere, studerende og undervisere i jagt, vildtforvaltning og naturpleje. I dag er det hjemstedet for en af Danmarks smukkest beliggende byggepladser, med udsigt til Kalø slotsruin og Aarhus Bugt. Heldigvis er byggepladsen kun midlertidig. Efter sommerferien 2016 vil murbrokker, gravemaskiner og orange veste og hjelme være udskiftet med tre smukke bygninger i de unikke omgivelser, og selve området omkring og mellem de nye bygninger bliver også helt specielle.
Det er Hedeselskabet med til at sørge for.

STØTTE TIL VILD NATUR
Med en uddeling på lidt over en halv million kroner sikrer Hedeselskabet nemlig, at området bliver forskønnet med planter, vild natur og træer. Eksemplerne på den vilde natur plantes i løbet af foråret og sommeren 2016 af Hedeselskabets datterselskab HedeDanmark og bliver en udvalgt samling af natur, som i sig selv bliver en oplevelse. Støtten går til at tilplante området ved den nye parkeringsplads, omkring…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.