For medlemmer

Publiceret 30.05 2022

Kort nyt

Kort nyt fra Hedeselskabet


HEDESELSKABET REJSER SKOV FOR PENSIONDANMARK
Byggeri med trækonstruktioner kan udgøre et væsentligt bidrag til Danmarks ambitioner om at reducere CO2­-udledningen. Men det skal ikke ske på bekostning af skovareal. Derfor vil PensionDanmark, som en frontløber inden for byggeri med træ som det primære materiale, plante et træ for hvert træ, der bliver brugt, når pensionsselskabet opfører nye ejendomme.
”Når vi som bygherre går forrest i arbejdet med at erstatte materialer med højt klimaaftryk med træ, skal vi også påtage os ansvaret for, at det ikke kom­mer med en pris i form af mindre skov. Derfor er samarbejdet med Hedeselskabet om klimaskov i Danmark en vigtig understregning af, at vi har en 360 graders tilgang til bæredygtighed og ansvarlig­ hed, hvor vi vedvarende forsøger at hæve barren,” siger administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.
 

NYT BIODIVERSITETSANLÆG VED SALLING GROUP
Til sommer kommer det til at summe ekstra meget af sol over Salling Groups hovedkontor i…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.