For medlemmer

Publiceret 30.05 2022

Hedeselskabets årsmøde 2022 - resultat

Foto: Christian Agerskov Munk

Tekst: Christian Agerskov Munk

Arbejdet med grønne løsninger har båret frugt for Hedeselskabet i 2021 – trods udfordringer som følge af covid-19 har selskabet præsteret en omsætning på over 2 mia. kroner.

Efterspørgsel på bæredygtige løsninger og produkter. Det er det korte svar på det positive resultat i Hedeselskabets for nyligt fremlagte årsregnskab for 2021. I regnskabet fremgår det, at Hedeselskabet realiserer en omsætning på over 2 mia. kroner – knap 300 mio. kroner højere end 2020. Samtidig kan Hedeselskabet præsentere et årsresultat på 56 mio. kroner – 40 mio. kroner højere end i 2020.
Bestyrelsesformand Jørgen Skeel glæder sig over resultatet, der ifølge ham skyl­des målrettet arbejde med selskabets 2025-­strategi Naturlig Vækst og et marked, der efterspørger de bæredygtige løsninger, som Hedeselskabet leverer.

”Det er utroligt positivt at se, at samfundet tager godt imod vores arbejde med at skabe en mere bæredygtig fremtid, hvor naturen er vores partner. Det viser, at det virker – og kan betale sig – at arbejde med at levere mere bæredygtige løsninger til kunder og samfundet generelt. Vi er på ret kurs med vores strategi og arbejder videre på de gode resultater,” siger han.

EFTERSPØRGSEL PÅ BÆREDYGTIGE…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.