For medlemmer

Publiceret 24.05 2021

Kort nyt

Foto: Christian Agerskov Munk

Kort nyt fra Hedeselskabet


HEDEDANMARK UDFORMER FREDERICIAS NYE NATURPARK
I april overtog HedeDanmark det område i Fredericia, der skal blive til Kanalbyens store grønne åndehul. HedeDanmark blev ved udgangen af 2020 valgt som entreprenør på projektet ved en licitation og er nu klar til at begynde den egentlige fysiske udformning af Søndervold Naturpark med dens bakkede og kurvede forløb. Helt i tråd med Hedeselskabets vision ”Vi skaber en bæredygtig fremtiden – med naturen som partner”, så kommer cirka tyve af de nuværende træer til at leve videre i den nye park. Der er tale om både ege- og elletræer men også nogle eksotiske sorter som ginkgo biloba og tibetansk kirsebær. Træerne bliver flyttet til et depot for senere at blive genplantet.  Anlægsarbejdet kommer til at foregå hen over foråret, sommeren og efteråret, og naturparken forventes at være klar i slutningen af 2021. Parken skal sammen med kanalerne og adgangen til Lillebælt være med til at gøre området…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.