For medlemmer

Publiceret 27.05 2020

Oplev naturen - Hedeselskabets medlemsarrangementer

Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer september – november 2020

VANDRETUR I MOLS BJERGE
Kom med på vandretur i National-park Mols Bjerge med Hother Hennings, naturguide og ambassadør for Hedeselskabet. Oplev den fantastiske natur og hør historien om de første bønder, plantagerne, istidslandskabet, reetableringen af de gamle overdrev og om udfordringerne ved plantagedrift i en nationalpark med mange gæster. Vi mødes ved Poskær Stenhus, der er Danmarks største runddysse. Herfra går turen til Vistoft Plantage, til Trehøje og de tre gamle bronzealderhøje og til slut Strandkær, der har en udstilling om nationalparkens geologi, flora og fauna. Der fortælles også om Mols Laboratoriets (Naturhistorisk Museums) arbejde med udsætning af Exmoor-ponyer og Galloway-kvæg. Medbring kikkert – der er garanti for en flot oplevelse.

TILMELDING
Der er plads til 20 medlemmer og gæster ved dette arrangement, og der er åbent for tilmelding fra den 16. juni kl. 08.00 på www.hedeselskabet.dk/oplevelser

INFO
Vi mødes onsdag den…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.