For medlemmer

Publiceret 28.05 2015

Valg og genvalg i repræsentantskab og bestyrelse

Foto: Carsten Bundgaard

Ved Hedeselskabets årsmøde den 27. april offentliggjorde selskabet resultatet af forårets valg til repræsentantskabet og Hedeselskabets bestyrelse.

"Som ’barn af landbruget’ er jeg optaget af ansvaret for at sikre et samfund, der både nu og for kommende generationer er økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt. Hedeselskabet bidrager samfundsmæssigt og kommercielt med stærk viden og høj etik til at fremme netop det. De stærke rødder bærer visionære tanker rundet af høj faglig viden, etik og en balance mellem at levere professionelle ydelser og et stærkt samfundsengagement. Som medlem af repræsentantskabet ønsker jeg at bidrage med nysgerrighed og kreativitet, der kan føre til nye, spændende initiativer til gavn for kommende generationer.”
Louise Gade, nyt repræsentantskabsmedlem.
Vicedirektør, Aarhus Universitet.
 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.