For medlemmer

Publiceret 28.05 2015

Miniportræt: Trine Ørum Schwennesen

Modtager af Edvard og Ane Agerholms Legat, der uddeles til flittige og dygtige bønder, der forstår at arbejde sig fremad.

Hun er ikke ’bonde’ i traditionel for- stand, men det opvejes af at være flittig og dygtig – og ikke mindst forstår hun at arbejde sig fremad. 30-årige Trine Schwennesen var egentlig i gang med at læse handel og kommunikation, men det kvittede hun til fordel for et forløb på landbrugsskolen og rejseaktiviteter. Her blev ideen, som nok altid har ulmet et sted, for alvor født. Passionen for fødevarer og bæredygtigt landbrug sammenlagt med en samfundsvidenskabelig interesse bragte hende frem til i dag, hvor hun har afleveret sin bachelor ’Potentialet for en agroøkologisk omstilling af det danske fødevaresystem – kan Danmark lære af Cubas eksempel?’. Undervejs modtog hun Edvard og Ane Agerholms Legat til et sommerkursus om agroøkologi i Frankrig.

”Den korte beskrivelse af …

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.