For medlemmer

Publiceret 28.02 2022

Vi tog ind til byerne og glemte at se os tilbage - portræt af regionschef Morten Brændholdt

Foto: Inge Spliid Bech

Tekst: Inge Spliid Bech

Morten Brændholt er regionschef i HedeDanmarks skovdivision, men han er også medstifter af Canopy Life, som har til formål at bringe alle os, der ikke sover i shelter, tættere naturen og give en portion dannelse oveni.


Vi mødes selvfølgelig ved en skov. Mødestedet blev lidt udenfor Nykøbing på toppen af Sjælland – og så traver vi ellers ind i mellem træerne. ”Her tænker man nogle andre tanker, og man kommer tættere på hinanden.” Det er i hvert fald Morten Brændholts filosofi, og han går gerne en tur i skoven med en kunde eller en medarbejder, hvis der skal drøftes et emne eller afstemmes forventninger. Morten Brændholt er regionschef i HedeDanmarks skovdivision på ottende år, og han lægger vægt på at skabe gode relationer. Det skovfaglige overlader han trygt til medarbejdere og kollegaer, for som han selv siger, så er det ikke her, hans primære interesse er rettet imod – heller ikke, da han læste til skov- og landskabsingeniør. Men han håber, at han bidrager med noget andet. Han…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.