For medlemmer

Publiceret 08.03 2021

Uden uddannelse kommer vi ingen vegne

Foto: Erhvervsskolen ZBC

Tekst: Inge Spliid Bech

Erhvervsskolen ZBC udbyder som noget nyt et kursus til anlægsgartnere og andre medarbejdere inden for de grønne fag – til en hverdag med øget fokus og nye krav til biodiversitet.

ZBC kan bryste sig af at være én af Danmarks største erhvervsskoler og det største handelsgymnasium, men det er ikke  nok for dem at være stor. De er FN verdensmålsskole og er ambitiøse, når det kommer til at bidrage til den grønne omstilling. Det gør de blandt andet ved et nyt kursus, hvor indholdet har fokus på biodiversitet, og hvordan man arbejder med det i den grønne branche. Vi har spurgt områdeleder Frederikke Tom-Petersen og faglærer Eva Rosengren om, hvad det egentlig vil sige at være verdensmålsskole og ambitiøs på grøn omstilling, og hvad de håber, at den nye uddannelse vil bidrage til.

Hvordan vil I beskrive ZBC, og hvordan bidrager I som skole til grøn omstilling?
FREDERIKKE: Det betyder, at vi i undervisningen aktivt beskæftiger os med, hvordan vi giver eleverne kompetencer, færdigheder og viden om grøn omstilling. Det gør vi, fordi det er og bliver en vigtigere del af at være anlægsgartner og i alle andre…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.