For medlemmer

Publiceret 08.03 2021

Siden 1866 og ind i fremtiden – Hedeselskabets 2025-strategi

Foto: Peter Clausen

Tekst: Inge Spliid Bech

Hedeselskabet ønsker at gå en grønnere og mere bæredygtig fremtid i møde – både for sig selv, for kunderne og for  fremtidige generationers skyld. (Men hvordan gør man egentlig det uden bare at pynte sig med lånte (grønne) fjer?)

For næsten et år siden satte Torben Friis Lange sig til rette i direktørstolen på Klostermarken 12 i Viborg, hvor Hedeselskabet har haft sit hovedkontor siden startfirserne. Men også i tiden op til den officielle start gik han i gang med overvejelserne om Hedeselskabets udvikling og fremtid. En lang men også grundig  proces, som har ført frem til det, man kunne give overskriften ’en grøn 2025-strategi’.

”Det er jo ikke sådan, at vi ændrer Hedeselskabet fuldstændig. Hedeselskabet hviler på nogle stærke  traditioner og  ydelser, som er udviklet gennem årene, men vi har brugt processen til at genfinde vores forankring, både ud fra vores egne vurderinger og ved at undersøge, hvad omverdenen mener om os. Et grundigt analysearbejde, som har…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.