For medlemmer

Publiceret 08.03 2021

Leder: Naturen er vores partner

Foto: vahle+nicolaisen

Tekst: Christian Bogh

Leder i Vækst 1 2021

Mens der i mange hundrede år har været fokus på primært at benytte naturen, er der særligt i senere år kommet fokus på at hjælpe naturen med at overleve. Heldigvis. For naturen skal have hjælp de steder, hvor menneskets påvirkning trækker i den forkerte retning. Vi skal lære af naturen – ikke omvendt. Det er naturen, som giver os viden, føde og overlevelse.

Naturen har en positiv effekt på vores velvære, og det er velkendt, at naturen er et effektivt redskab til at forebygge og behandle af sygdomme. Vi skal derfor se naturen som vores partner. Som noget vi kan lære af, blive klogere af – men også blive klogere på. Og så skal vi hjælpe der, hvor vi kan. Det er netop det, Hedeselskabets vision ”Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner” går ud på. Her i årets første udgave af Vækst kan du læse mere om visionen, og hvad vi gør for at føre den ud i livet.

Når vi ser på vores skove, tænker vi, hvordan skoven kan hjælpe os, og hvordan vi kan hjælpe den…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.